Så bistår vi företag med företags- och affärsutveckling

Vi på AB Familjen Tell finns vid våra kunders sida för att hjälpa dem att ta företagandet framåt i rätt riktning. Vi erbjuder företags- och affärsutveckling som bygger på vår långa erfarenhet av att driva och utveckla företag.

Läs mer också här om våra tjänster inom företags- och affärsutveckling

Så går företags- och affärsutvecklingen till

Det som man brukar mena när man pratar om företagsutveckling och affärsutveckling är sådana åtgärder som får ett företag att gå framåt och utvecklas. När vi hjälper ett företag med just detta så tittar vi bland annat på hur man med de resurser som i dagsläget finns inom företaget kan utvecklas. Vi ser också på vad som behövs för att ta de steg vidare som man vill göra och nå dit man vill.

I utvecklingen av företaget ingår allt från att vi tar fram strategier som bygger på de målsättningar som finns inom företaget till att vi tillsammans specificerar målen. Vi sätter oss även in i, och gör en analys av, just den marknad som ditt företag befinner sig i och ser över hur affärerna skulle kunna förbättras utifrån de förutsättningar som finns.

Utveckling av ett företag och affärerna är viktigt både om man har drivit företaget en tid och i samband med att man startar upp en helt ny verksamhet. När man startar ett nytt företag kan det vara bra att ha en klar målsättning för att få den bästa starten på sitt företagande.

Kontakta oss för utveckling av företaget

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag med företagsutveckling och affärsutveckling? Läs gärna mer här på vår hemsida och hör av dig till oss på AB Familjen Tell för att boka ett möte om ditt företag och dina visioner inför framtiden.

Nyhetsarkiv

  • Så tar du ditt företag i rätt riktning!

    Företagsutveckling är för de allra flesta entreprenörer en spännande process, men det är inte alltid det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

    Läs mer
  • Letar du kontorsplats inför 2021?

    Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

    Läs mer
  • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

    År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

    Läs mer
  • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

    Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

    Läs mer
  • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

    Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

    Läs mer