Vi hjälper företag som en extern ekonomichef

Hos oss på AB Familjen Tell finns en lång och gedigen erfarenhet av att driva företag samt kunskaper inom ekonomi. Detta gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt utveckling, bland annat genom att ta oss an styrelseuppdrag eller agera i en roll som en extern ekonomichef.

 

Läs mer också här våra tjänster inom ekonomi och ekonomisk förvaltning

Styrelseuppdrag och en roll som ekonomichef

Affärsvärlden och företagandet är under ständig utveckling och för att nå dit man vill som företag gäller det att utvecklas både på ett personligt plan för medarbetarna och även på ett ekonomiskt plan. Vi på AB Familjen Tell har under många år ägnat oss åt företagande och hjälper företag med företagsutveckling och affärsutveckling.

För det första kan vi göra detta som en del av en styrelse där vi tar på oss ett styrelseuppdrag och bidrar med sådant som kunnande inom ekonomi samt kunskaper inom utveckling av ett företags affärer. Ytterligare ett alternativ är alltså att vi går in som en extern ekonomichef.

När vi går in som en extern ekonomichef så gör vi det i den utsträckning som de specifika behoven kräver. Ni kan ha en ekonomichef på deltid de timmar som behövs. Vi bidrar med vår kompetens och tillsammans arbetar vi efter en positiv utveckling inom företaget med fokus på lönsamhet, ett långsiktighetstänk och målen inom det specifika företaget.

Kontakta AB Familjen Tell för företagsutveckling och affärsutveckling

Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom utveckling av företag och utveckling av affärer i en roll som ekonomichef eller som en del av en styrelse.

Utöver den typen av tjänster erbjuder vi även tjänster inom ekonomiservice, bokslut, inkomstdeklarationer och annat. Läs gärna mer på vår hemsida och kontakta oss vid frågor.

Nyhetsarkiv

  • Så tar du ditt företag i rätt riktning!

    Företagsutveckling är för de allra flesta entreprenörer en spännande process, men det är inte alltid det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

    Läs mer
  • Letar du kontorsplats inför 2021?

    Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

    Läs mer
  • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

    År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

    Läs mer
  • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

    Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

    Läs mer
  • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

    Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

    Läs mer