HYRESLOKALER & PARKERINGSPLATSER I VISBY

Vår fastighet vid Österport som är så bra belägen precis på gränsen mellan Visby innerstad och Östercentrum och med muren som närmaste granne och vackra naturområden utanför gör att vi kan erbjuda lokaler som lämpar sig väl för butiks- och kontorsverksamhet.

Österport är självklart den östra av de tre stora landsportarna i Visbys ringmur. Forntida Österport är fem våningar högt och har alltid varit en genomfartsled, vilket gör våra lokaler till det perfekta stället för affärer och butiker då det är ett slags gångstråk för shoppare.

Fastigheten erbjudet traditionell uthyrning av hyreslokaler, uthyrning av parkeringsplatser samt uthyrning av kontorsplatser och konferensrum på kontorshotellet Kontoret Visby som hyr ut arbetsplatser via flexibla avtal. 

Hyreslokaler 

Vi har i dagsläget en lokal som är tillgänglig för uthyrning. Hyreslokalen ligger på mark/källarplan med utsikt mot ringmuren och östergravar. De 40 m² som lokalen består av är uppdelad på två rum, den har pentry och dusch samt att en parkeringsplats ingår i avtalet. Lokalen lämpar sig utmärkt som kontor med övernattningsmöjlighet eller någon slags skönhetsverksamhet med behandlingar. Här har du möjligheten att hyra en väldigt bra belägen på ett shoppingstråk i Visby.

Parkeringsplatser 

Vi hyr ut ett antal parkeringsplatser genom Securitas från och med 1 november 2018. I dagsläget är platserna tillgängliga under oktober-april, men eventuellt kommer ett antal platser kunna hyras året runt.

p.gotland@securitas.se

Om du är intresserad av att hyra lokalen eller en parkeringsplats kan du kontakta oss här så hör vi av oss till dig så hör vi av oss. Vi kan också hjälpa dig med företagsutveckling och affärsutveckling eller flera olika typer av ekonomiservice.