Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

Genom traditionell uthyrning av hyreslokaler, uthyrning av parkeringsplatser samt uthyrning av kontorsplatser och konferensrum på kontorshotellet Kontoret Visby hyr vi ut arbetsplatser via flexibla avtal.

Lokaler 

Fastigheten består utav fem våningar där en lokal på mark/källarplan finns tillgänglig för uthyrning. Från lokalen har du en utsikt mot ringmuren och östergravar. Lokalens utrymme är 40 m² och är uppdelat i två rum. I lokalen finns det ett litet kök, dusch och en parkeringsplats som ingår i avtalet. Lokalen funkar utmärkt för övernattning eller som en slags skönhetverksamhet. Är du intresserad av att hyra vår lokal som ligger på ett väldigt bra läge i ett shoppingstråk kan du kontakta oss. 

Parkeringsplatser 

Våra parkeringar vi erbjuder går genom Securitas och är tillgängliga under oktober till april. Det kommer dock finnas möjlighet att hyra ett fåtal parkeringar året runt. 

Om du är intresserad av att hyra lokalen eller en parkeringsplats kan du kontakta oss här så hör vi av oss till dig så hör vi av oss. Vi kan också hjälpa dig med företagsutveckling och affärsutveckling eller flera olika typer av ekonomiservice. 

Nyhetsarkiv

 • Letar du kontorsplats inför 2021?

  Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

  Läs mer
 • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

  År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

  Läs mer
 • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

  Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

  Läs mer
 • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

  Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

  Läs mer
 • Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

  Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

  Läs mer