Nya kunskaper genom controller- och styrelseutbildning

Hos oss på AB Familjen Tell finns gedigna kunskaper inom både ekonomi och företagsutveckling. Vi har fokus på att få våra kunders företag att utvecklas och gå framåt och ser det även som viktigt att själva utvecklas och få nya kunskaper.

En tid tillbaka genomgick jag, Johanna Tell, därför en controllerutbildning samt en styrelseutbildning och fick nya insikter och kunskaper.

Familjen Tell har kunskaper inom ekonomi, företagsutveckling och affärsutveckling.

Ekonomitjänster och styrelseuppdrag

Vi på Familjen Tell bistår våra kunder med kunskaper inom ekonomiservice med tjänster som exempelvis bokslut och årsredovisningar. Vi hjälper också företag med företagsutveckling och affärsutveckling där målet är ekonomisk utveckling, men även personlig utveckling och att förverkliga de mål och visioner som finns hos företaget.

Den långa erfarenheten med 20 år av företagande och affärsutveckling gör att vi kan ta rollen som en extern ekonomichef. Vi tar också styrelseuppdrag där vi bidrar med sådant som styrning och analys samt kunskaper kring hur man kan utveckla sina affärer på allra bästa sätt i rätt riktning.

Nya insikter till vårt fortsatta arbete

Affärsvärlden utvecklas och går ständigt framåt och vi har en nyfikenhet och en önskan att lära nytt. Genom controllerutbildningen och styrelseutbildningen har vi nu fått ytterligare kunskaper att använda i arbetet med att hjälpa våra kunder mot lönsamhet, utveckling och långsiktighet.

Din hjälp med ekonomiservice och affärsutveckling

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med? Läs gärna mer om våra tjänster inom ekonomiservice samt företagsutveckling och affärsutveckling och kontakta oss för din hjälp eller för att veta mer om de genomförda utbildningarna.

Nyhetsarkiv

 • Vi har även uthyrning av lokaler och kontor i Visby

  Vi på AB Familjen Tell erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomisk förvaltning samt affärs- och företagsutveckling, men du visste väl att vi även har uthyrning av butiks- och kontorslokaler med ett bra läge i Visby?

  Läs mer
 • Vi hjälper företag som en extern ekonomichef

  Hos oss på AB Familjen Tell finns en lång och gedigen erfarenhet av att driva företag samt kunskaper inom ekonomi. Detta gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt utveckling, bland annat genom att ta oss an styrelseuppdrag eller agera i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer
 • Hur du utvecklar ditt företag

  Att utveckla sitt företag kan vara en spännande process för många entreprenörer, men det kanske inte alltid är det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

  Läs mer
 • Nya kunskaper genom controller- och styrelseutbildning

  Hos oss på AB Familjen Tell finns gedigna kunskaper inom både ekonomi och företagsutveckling. Vi har fokus på att få våra kunders företag att utvecklas och gå framåt och ser det även som viktigt att själva utvecklas och få nya kunskaper.

  Läs mer