Tjänster inom ekonomiservice underlättar för ditt företag

År 2019 börja nu närma sig sitt slut och vi har ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2020 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. AB Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi.

Ekonomiservice, styrelseuppdrag och andra tjänster

Som företagare har man mycket att tänka på när det kommer till att ta hand om sin verksamhet och driva företaget. En del av att driva ett företag är att ta hand om den ekonomiska redovisningen. Bland AB Familjen Tells ekonomitjänster finns bland annat ekonomiservice, eller bokföringsarbete. Vi hjälper många typer av kunder med ekonomisk redovisning.

När vi sköter den ekonomiska redovisningen så sker det i samband med den specifika kunden. Bland annat så kan du som kund välja på vilket sätt och hur ofta som du vill få information rapporterad om redovisningsarbetet. När året kommer till sitt slut så finns vi även med och kan hjälpa till med ditt företags bokslut.

Om det skulle önskas så kan vi även bistå företaget på en annan nivå där vi går in som en extern ekonomichef där vi finns med och bidrar till arbetet eller som en del av en styrelse där vi bistår med kunnande inom ekonomi och affärsutveckling. Tillsammans arbetar vi mot en lönsamhet och utveckling i ditt företag.

Kontakta oss för din ekonomiservice

Genom att ta hjälp med ekonomisk förvaltning får du som företagare själv mer tid över till att bedriva din verksamhet. Läs gärna mer om våra tjänster inom ekonomiservice och hör av dig för att veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag. Kontakt oss

December är nu inne på sina sista dagar och vi vill därför även passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Nyhetsarkiv

 • Med fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

  För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

  Läs mer
 • Vi bidrar med erfarenhet och kunskap till din styrelse

  Vi på AB Familjen Tell har många års erfarenhet av att bistå våra kunder med tjänster inom ekonomiservice, men vi tar oss även an andra typer av uppdrag så som styrelseuppdrag där vi tillsammans med kunden arbetar för att utveckla företaget.

  Läs mer
 • Vi har även uthyrning av lokaler och kontor i Visby

  Vi på AB Familjen Tell erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomisk förvaltning samt affärs- och företagsutveckling, men du visste väl att vi även har uthyrning av butiks- och kontorslokaler med ett bra läge i Visby?

  Läs mer
 • Vi hjälper företag som en extern ekonomichef

  Hos oss på AB Familjen Tell finns en lång och gedigen erfarenhet av att driva företag samt kunskaper inom ekonomi. Detta gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt utveckling, bland annat genom att ta oss an styrelseuppdrag eller agera i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer