Vi bidrar med erfarenhet och kunskap till din styrelse

Vi på AB Familjen Tell har många års erfarenhet av att bistå våra kunder med tjänster inom ekonomiservice, men vi tar oss även an andra typer av uppdrag så som styrelseuppdrag där vi tillsammans med kunden arbetar för att utveckla företaget.

Läs mer också här om våra tjänster inom affärs- och företagsutveckling

Utveckling av företaget i rätt riktning

Många företag efterfrågar löpande hjälp inom ekonomiservice med löpande bokföring och bokslut eller årsredovisning och detta är något som vi på AB Familjen Tell erbjuder. Det finns även företag som vill ta sitt företagande och affärerna framåt och detta är något som vi kan bidra med när vi tar oss an styrelseuppdrag i företag.

När vi blir en del av en styrelse så bidrar vi med lång erfarenhet av företagande och insyn i flera olika typer av branscher samt med kunskaper inom ekonomi. Vi kan hjälpa till med sådant som bland annat styrning av nyckeltal och analyser. För att utveckla affärerna i önskad riktning tittar vi på vilka resurser som finns i dagsläget, vad man vill uppnå och vad som krävs för att man ska nå dit man vill.

När vi arbetar med affärsutvecklingen tillsammans med ditt företag ingår flera delar. Det kan exempelvis vara allt från att skapa strategier utifrån företagets visioner och mål och att se över hur den specifika marknaden och försäljningen ser ut till frågor om ledarskap.

Tjänster inom ekonomi och företagsutveckling

Utöver att ta oss an styrelseuppdrag kan vi även anlitas som en extern ekonomichef per timme där vi arbetar för att utveckla företaget och förverkliga de målsättningar som finns. Hör gärna av dig till oss för mer information om tjänsterna inom ekonomi, företagsutveckling och affärsutveckling så berättar vi mer om vad vi kan göra för just ditt företag.

Nyhetsarkiv

 • Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

  Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

  Läs mer
 • Vi bistår ert företag med en extern ekonomichef

  Vi på AB Familjen Tell har lång och gedigen erfarenhet av att driva företag och att utveckla bolag framåt för att nå sina mål och visioner. Vi har även omfattande kompetens inom ekonomi, vilket gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt typ av utveckling genom att vi bland annat tar oss an styrelseuppdrag eller att vi assisterar i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer
 • Detta är företags- och affärsutveckling

  Utvecklande av sitt företag kan vara en spännande process för många entreprenörer, men det kanske inte alltid är det lättaste. Det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga och vilka metoder man ska använda för att ta sig åt rätt riktning.

  Läs mer
 • Med fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

  För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

  Läs mer