Vi bistår ert företag med en extern ekonomichef

Vi på AB Familjen Tell har lång och gedigen erfarenhet av att driva företag och att utveckla bolag framåt för att nå sina mål och visioner. Vi har även omfattande kompetens inom ekonomi, vilket gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt typ av utveckling genom att vi bland annat tar oss an styrelseuppdrag eller att vi assisterar i en roll som en extern ekonomichef.

Läs gärna mer om våra tjänster inom styrelseuppdrag och assistans med extern ekonomichef

Roll som extern ekonomichef & styrelseansvar

Hos oss på AB Familjen Tell har vi under lång tid ägnat oss åt företagande och några av våra tjänster vi erbjuder är att hjälpa företag med företagsutveckling och affärsutveckling. Affärsvärlden och företagande utvecklas från dag till dag och för att nå dit man vill som företag gäller det att utvecklas både på ett personligt plan för medarbetarna och även på ett ekonomiskt plan.

Detta kan vi göra genom att gå in som en del av en styrelse där vi tar på oss ett styrelseuppdrag och bistår med sådant som kunnande inom ekonomi samt kunskaper inom utveckling av ett företags affärer. Ett annat alternativ är att vi går in som en extern ekonomichef.

När vi bistår företag som extern ekonomichef så gör vi det i den utsträckning, och för de specifika behov, som finns. Tanken är att ni ska kunna ha en ekonomichef på deltid eller de timmar som behövs. Ni bistår med behovet och vi bidrar vi bidrar med vår kompetens. Tillsammans arbetar vi efter en positiv utveckling inom företaget med fokus på lönsamhet och ett långsiktigt tänk samtidigt som vi arbetar mot era specifika mål.

Kontakta oss för hjälp med ekonomisk förvaltning

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag inom utveckling av företag och utveckling av affärer i en roll som extern ekonomichef eller som en del i en styrelse. Vi erbjuder även tjänster inom ekonomiservice, bokslut och inkomstdeklarationer. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nyhetsarkiv

 • Letar du kontorsplats inför 2021?

  Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

  Läs mer
 • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

  År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

  Läs mer
 • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

  Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

  Läs mer
 • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

  Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

  Läs mer
 • Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

  Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

  Läs mer