Vi har även uthyrning av lokaler och kontor i Visby

Vi på AB Familjen Tell erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomisk förvaltning samt affärs- och företagsutveckling, men du visste väl att vi även har uthyrning av butiks- och kontorslokaler med ett bra läge i Visby?

Våra tjänster inom ekonomi

AB Familjen Tell hjälper kunder med ekonomisk förvaltning med allt från bokslut och deklarationer till löpande bokföringsarbete. Vi tar även uppdrag som styrelseledamot eller en extern ekonomichef där vi bistår med vår långa erfarenhet och våra kunskaper inom ekonomi och affärsutveckling. Vi hjälper våra kunder att ta nästa steg i sitt företagande genom utveckling av företaget och affärerna.

Läs gärna mer här på vår hemsida om de tjänster som vi erbjuder inom ekonomisk förvaltning, ekonomiservice samt företags- och affärsutveckling och hör av dig för att veta mer.

Uthyrning av lokaler och parkeringsplatser

Ytterligare en del av vår verksamhet är alltså även uthyrning av lokaler i Visby. Våra lokaler, som passar bra för butiksverksamhet eller kontor, ligger med ett bra och centralt läge i en fastighet vid Österport. Här är det nära till både innerstaden i Visby samt till Östercentrum.

I fastigheten ligger även vårt kontorshotell som har namnet Kontoret Visby. På kontorshotellet har vi flera alternativ för hyrning av kontorsplatser samt konferensrum där du hyr efter dina behov. Kanske vill du hyra tillfälligt någon dag i veckan eller så är du i behov av att hyra kontorsplats under en längre period. Utöver lokalerna har vi även ett antal parkeringsplatser för uthyrning under tidsperioden oktober till april.

Ta kontakt för lokal och parkering i Visby

Är du i behov av en lokal, av en kontorsplats eller av en parkeringsplats? Läs gärna mer här på vår hemsida om hyreslokal och parkeringsplats i Visby och kontakta oss för att veta vad vi har ledigt i dagsläget.

Nyhetsarkiv

 • Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

  Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

  Läs mer
 • Vi bistår ert företag med en extern ekonomichef

  Vi på AB Familjen Tell har lång och gedigen erfarenhet av att driva företag och att utveckla bolag framåt för att nå sina mål och visioner. Vi har även omfattande kompetens inom ekonomi, vilket gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt typ av utveckling genom att vi bland annat tar oss an styrelseuppdrag eller att vi assisterar i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer
 • Detta är företags- och affärsutveckling

  Utvecklande av sitt företag kan vara en spännande process för många entreprenörer, men det kanske inte alltid är det lättaste. Det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga och vilka metoder man ska använda för att ta sig åt rätt riktning.

  Läs mer
 • Med fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

  För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

  Läs mer