Vi hjälper dig med affärsutveckling!

Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

Ta det steg för steg 

 

Det kan vara förvirrande när man tänker på vart man ska börja. Vi ser gärna att man gör det enkelt genom att man tar det steg för steg. Första steget för att utveckla sin verksamhet är att ta del av sin feedback och verkställa den. Genom att ha en regelbunden nära kontakt med kunden som kan uttrycka sina åsikter. Detta hjälper dig som företagare att ständigt förbättras. Några exempel på olika sätt som kan förstärka kundrelationen kan vara att man bjuder in dem till luncher, mässor och föreläsningar. Med hjälp av detta kan ni byta erfarenheter med varandra som kan hjälpa dig och ditt företag att utvecklas affärsmässigt.  

 

Förutom kunden så är det även viktigt att dina anställda och din styrelsegrupp bidrar med rätt kompetens. Om du har fel medarbetare kan det kosta ditt företag, se därför till att använda dig av en expert så att det blir rätt från början. En styrelsegrupp som är engagerade och har ett bra driv är en bra grund för företagets utveckling. Detta leder oftast till att nya idéer föds fram som driver utvecklingen framåt.  

 

Det gäller även att man hänger med i den digitala utvecklingen. Tekniken växer mer och mer för varje år. Därför är det viktigt att man följer utvecklingen så att företaget uppfyller den aktuella trenden. Se framförallt till att ligga steget före dina konkurrenter inom den digitala marknadsförings kanalerna. Vet du inte hur du ska gå tillväga kan du alltid vända dig till en expert. Gör detta så att inte dina konkurrenter gör det före dig vilket innebär att du hamnar steget efter.  

 

En till viktig sak som är avgörande för din affärsutveckling är att vara rak och ärlig. Om du har bestämt något så är det viktigt att du följer upp det också. Detta är viktigt på grund att kunderna litar på dig. Om du inte skulle följa upp det du har bestämt dig för, kan detta skapa missförtroende bland dina kunder som i sin tur väljer dina konkurrenter istället. Se därför till att vara pålitlig för att kunderna ska fortsätta komma tillbaka så att försäljningen fortsätter.  

Nyhetsarkiv

 • Så tar du ditt företag i rätt riktning!

  Företagsutveckling är för de allra flesta entreprenörer en spännande process, men det är inte alltid det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

  Läs mer
 • Letar du kontorsplats inför 2021?

  Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

  Läs mer
 • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

  År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

  Läs mer
 • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

  Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

  Läs mer
 • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

  Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

  Läs mer