Vi hjälper företag som en extern ekonomichef

Hos oss på AB Familjen Tell finns en lång och gedigen erfarenhet av att driva företag samt kunskaper inom ekonomi. Detta gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt utveckling, bland annat genom att ta oss an styrelseuppdrag eller agera i en roll som en extern ekonomichef.

 

Läs mer också här våra tjänster inom ekonomi och ekonomisk förvaltning

Styrelseuppdrag och en roll som ekonomichef

Affärsvärlden och företagandet är under ständig utveckling och för att nå dit man vill som företag gäller det att utvecklas både på ett personligt plan för medarbetarna och även på ett ekonomiskt plan. Vi på AB Familjen Tell har under många år ägnat oss åt företagande och hjälper företag med företagsutveckling och affärsutveckling.

För det första kan vi göra detta som en del av en styrelse där vi tar på oss ett styrelseuppdrag och bidrar med sådant som kunnande inom ekonomi samt kunskaper inom utveckling av ett företags affärer. Ytterligare ett alternativ är alltså att vi går in som en extern ekonomichef.

När vi går in som en extern ekonomichef så gör vi det i den utsträckning som de specifika behoven kräver. Ni kan ha en ekonomichef på deltid de timmar som behövs. Vi bidrar med vår kompetens och tillsammans arbetar vi efter en positiv utveckling inom företaget med fokus på lönsamhet, ett långsiktighetstänk och målen inom det specifika företaget.

Kontakta AB Familjen Tell för företagsutveckling och affärsutveckling

Hör gärna av dig för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom utveckling av företag och utveckling av affärer i en roll som ekonomichef eller som en del av en styrelse.

Utöver den typen av tjänster erbjuder vi även tjänster inom ekonomiservice, bokslut, inkomstdeklarationer och annat. Läs gärna mer på vår hemsida och kontakta oss vid frågor.

Nyhetsarkiv

 • Med fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

  För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

  Läs mer
 • Vi bidrar med erfarenhet och kunskap till din styrelse

  Vi på AB Familjen Tell har många års erfarenhet av att bistå våra kunder med tjänster inom ekonomiservice, men vi tar oss även an andra typer av uppdrag så som styrelseuppdrag där vi tillsammans med kunden arbetar för att utveckla företaget.

  Läs mer
 • Vi har även uthyrning av lokaler och kontor i Visby

  Vi på AB Familjen Tell erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomisk förvaltning samt affärs- och företagsutveckling, men du visste väl att vi även har uthyrning av butiks- och kontorslokaler med ett bra läge i Visby?

  Läs mer
 • Vi hjälper företag som en extern ekonomichef

  Hos oss på AB Familjen Tell finns en lång och gedigen erfarenhet av att driva företag samt kunskaper inom ekonomi. Detta gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt utveckling, bland annat genom att ta oss an styrelseuppdrag eller agera i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer