Vi underlättar för ditt företag med ekonomiservice

Ett sätt som kan förenkla ditt företags arbete är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder flera tjänster inom ekonomiservice för företag, ekonomiska föreningar och privatpersoner.

EKONOMISERVICE, STYRELSEUPPDRAG OCH BOKSLUT

När det kommer att driva en verksamhet finns det mycket att tänka på som företagare. En del i att driva ett företag är att ta hand om den ekonomiska redovisningen. Många företagare väljer att göra sin ekonomiska redovisning på egen hand vilket innebär att de lägger ned en alternativkostnad på detta. Dvs. den tid det tar för dem att lägga ner på administrativt arbete tar tid från den huvudsakliga inkomstbringande verksamheten, och blir då en kostnad. Bland våra tjänster på Familjen Tell hjälper vi våra kunder med bland annat ekonomiservice, bokföringsarbete, styrelseuppdrag och bokslut. Vi hjälper många typer av kunder med ekonomisk redovisning, så att du som företagare kan lägga din tid på din verksamhet och utveckla den.

När vi sköter den ekonomiska redovisningen så sker detta i överenskommelse med kunden i fråga. Du kan bland annat som kund välja på vilket sätt och hur ofta som du vill få information rapporterad om redovisningsarbetet – med ett minimum om en balans- och resultatrapport varje månad. När året kommer till sitt slut så finns vi även med och kan hjälpa till med ditt företags bokslut.

Om det skulle önskas så kan vi även bistå företaget på en annan nivå där vi går in som en extern ekonomichef. Då finns vi med och bidrar till arbetet eller som en del av en styrelse där vi bistår med kunnande inom ekonomi och affärsutveckling. Tillsammans arbetar vi mot en lönsamhet och utveckling i ditt företag.

KONTAKTA OSS FÖR DIN EKONOMISERVICE

Genom att ta hjälp med ekonomisk förvaltning får du som företagare själv mer tid över till att utveckl och bedriva din verksamhet. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom ekonomiservice. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Nyhetsarkiv

 • Låt oss hjälpa ert företag med lokal och parkering

  Vi på familjen Tell har vår fastighet på Österport som gränsar till Visby innerstad och Östcentrum. Vår lokal ligger nästintill naturområden vilket gör att butik och kontorsverksamhet framförallt passar in, speciellt när det är en slags genomfartsled precis utanför fastigheten. 

  Läs mer
 • Vi bistår ert företag med en extern ekonomichef

  Vi på AB Familjen Tell har lång och gedigen erfarenhet av att driva företag och att utveckla bolag framåt för att nå sina mål och visioner. Vi har även omfattande kompetens inom ekonomi, vilket gör att vi kan hjälpa företag att nå rätt typ av utveckling genom att vi bland annat tar oss an styrelseuppdrag eller att vi assisterar i en roll som en extern ekonomichef.

  Läs mer
 • Detta är företags- och affärsutveckling

  Utvecklande av sitt företag kan vara en spännande process för många entreprenörer, men det kanske inte alltid är det lättaste. Det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga och vilka metoder man ska använda för att ta sig åt rätt riktning.

  Läs mer
 • Med fokus på inspirerande och bra kontorsplatser

  För att kunna prestera så bra som möjligt på jobbet är det viktigt att man trivs på sitt kontor. En viktig del för trivseln är både att det ska vara bekvämt, men även att arbetsmiljön ska vara harmonisk och inspirerande.

  Läs mer