Så tar du ditt företag i rätt riktning!

Företagsutveckling är för de allra flesta entreprenörer en spännande process, men det är inte alltid det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

Tips för att utveckla ditt företag

Så – vart börjar man då? Hur tar man första steget för att utveckla sitt företag? Det första som kan vara bra är att samla på sig feedback så du vet vad du kan förbättra.

Läs mer om våra tjänster inom företagsutveckling Visby

1. Se till att ha en nära och regelbunden kontakt med dina kunder så de får uttrycka sina åsikter. Bjud in till luncher, mässor och föreläsningar för att knyta ett starkare band med dina kunder så kan ni utbyta erfarenheten som kan vara en bra start för att utveckla företaget. På så sätt kan ni på ett naturligt sätt utbyta erfarenheter och få tips som kan ligga till underlag för ditt bolags utveckling.

2. Anställ rätt medarbetare. Det är inte bara kunden som är väldigt viktig utan även dina anställda och din styrelsegrupp. Fel medarbetare kostar ditt företag på flera olika sätt så ta hjälp av en expert så att det blir rätt från början. En bra styrelsegrupp kan även vara en bra grund till utvecklingen av ditt företag, det kan vara en grund till nya idéer och utveckling. Brainstorming är ett sätt att engagera samtliga medarbetare där de tillsammans kan få fram de allra bästa idéerna.

3. Var ”up to date” gällande teknik. Ännu en viktig punkt är att du är med i utveckling av tekniken, att ligga steget före i den digitala marknadsföringen lägger dig snäppet över dina konkurrenter och gör även att du får en närmare kontakt med dina kunder. Om du inte vet hur du ska göra kan du ta kontakt med en expert. Om du inte tar hjälp gör förmodligen en av dina konkurrenter det.

Få hjälp med affärs- och företagsutveckling

Vi på AB Familjen Tell finns vid våra kunders sida för att hjälpa dem att ta företagandet framåt i rätt riktning. Vi erbjuder företags- och affärsutveckling som bygger på vår långa erfarenhet av att driva och utveckla företag. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag med företagsutveckling och affärsutveckling? Hör av dig till oss!

Nyhetsarkiv

 • Så tar du ditt företag i rätt riktning!

  Företagsutveckling är för de allra flesta entreprenörer en spännande process, men det är inte alltid det lättaste att veta hur man ska gå till väga och vilka steg man ska ta för att komma framåt i rätt riktning. Vad det betyder att utveckla sitt företag kanske inte är helt hundra för alla heller, i grund och botten innebär det man lägger fokus på försäljningen.

  Läs mer
 • Letar du kontorsplats inför 2021?

  Vi har nu påbörjat ett nytt år och vi på Familjen Tell vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Något som vi alla lärt oss under 2020 är att den digitala arbetsplatsen tagit en allt större plats runtom i världen. Det har blivit allt vanligare med distansarbete, oavsett tid och plats.

  Läs mer
 • Familjen Tell önskar ett gott nytt år!

  År 2020 börjar nu närma sig sitt slut och vi har snart ett nytt år framför oss. Ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, som exempelvis bokföringsarbete och ekonomisk redovisning.

  Läs mer
 • Ekonomiservice som underlättar ditt företag

  Vi befinner oss nu i sluttampen av november månad och det nya året närmar sig med stormsteg. Snart har vi ett nytt och färskt affärsår framför oss och ett sätt att underlätta ditt företags arbete under 2021 är att ta hjälp med den ekonomiska förvaltningen. Vi på Familjen Tell erbjuder en rad tjänster inom ekonomi, så att du kan fokusera på ditt företag och dina specialistkompetenser.

  Läs mer
 • Vi hjälper dig med affärsutveckling!

  Vi på familjen Tell hjälper dig med affärsutveckling. Att utveckla sin verksamhet kan vara ett roligt och spännande arbete. Det är många som vill utveckla sitt företag men vet inte hur man ska gå tillväga. Det kan vara luddigt att första vart man ska börja och vad nästa steg är för att komma dit man vill. Affärsutveckling handlar om att man i grund och botten fokuserar på försäljningen.

  Läs mer